Tülay Yıldırım Anaokulu
Merveşehir Mahallesi 49013 Nolu Sokak No.2 Şehitkamil

Kalitede sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi olmak.

MİSYON

Mutlu, sağlıklı, güvenli , öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda;kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen kültürel çeşitlilik içinde; hoşgörülü ve insan sevgisini benimseyen, yaşadığı dünyaya duyarlı, yaşamın içinde aktif olarak yer alan; kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmede ilk adım olmak.

BAŞARILAR

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Okul Projesi Gaziantep İl Birinciliği, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı "Hayaliniz Geleceğiniz" Projesi Üçüncülüğü, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı "EBA FATİHİ" Birinciliği

İkili

Sabah Devresi: 7.30-12.30 Öğlen Devresi: 12.30-17.30

Tahmini Mesafe; İlçe Merkezi: 4 Km , İl Merkezi: 5 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Merveşehir Mahallesinde bulunmaktadır. Çevremizde Eyupsultan Mahallesi ve Mevlana Mahallesi bulunmaktadır.

DOĞRU NEFES ALIYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM adlı e-Twinning Projesi.

Bilimsel Etkinlikler

KÜÇÜK MUCİTLER UZAY YOLUNDA adlı eTwinning Projesi, BAŞINIZA İCAT ÇIKARDIK adlı Bilim projesi.

Proje Çalışmaları

DOĞAYA DÖNÜŞ PROJESİ, GAZİANTEP´İ KEŞFEDİYORUZ PROJESİ, YETİM GÜLSÜN DÜNYA GÜLSÜN PROJESİ, GÖNÜLDEN GÖNÜLE YARDIM PROJESİ, AİLEM BENİMLE OKUMAYI ÖĞRENİYOR PROJESİ, BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ

HAKKIMI ÖĞRENMEK HAKKIM adlı AB Projesi.